katagori

05 Mart 2012

LEYLA İLE MECNUN DİZİSİ AMA LEYLASI YOK O ÖLDÜ :)

Bugün size izleyipte bişey anlamadığım ve çok saçma bulduğum bir dizi.peki neden burda paylaşıyorsun diye sorarsanız tamamen çevremdeki kadınlardan etkilendiğim içindir.bu diziyi nedense çok seviyorlar ve izliyorlar ama ben bi türlü bu dizide ne bulduklarını çözemedim.onun için aşağıda son bölümünü yayınlıyorum.bakalım burayı takip eden kişilerin fikri ne bu dizi hakkında.
Öncelikle şunu söyleyeyim ki bu dizide hayal ürünü diyebileceğiniz herşey var.belkide ilgi çekici yanı budur bilemiyorum ama bana çok saçma geliyor.ha arada bazı ince nüanslar yok mu var tabi mesela o parlak giyinen adamın adınıda söylim ismail neden deniz kıyısında devamlı el sallağını ve renkli giyindiğini güzel ve hoş bir bayan arkadaşımdan öğrendim :)adını sormayın adı bende saklı :)
bu arada bizim bildiğimiz bir leyla ile mecnun filmi vardır onada çok saçma bir filim diyebilirim ama şimdikine oranla daha imanlı :)onunda resmini  paylaşayım istedim nostalji yapmış oluruz :)benim bildiğim bir leyla ile mecnun sevdası var onuda sölim bari "mecnunum leylamı gördüm..." türküsü tabiki :)






LEYLA İLE MECNUN 47. BÖLÜM


7 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. öncelikle mecnun leylasız değil dizi zaten absürt komedi gerçeklik yok belki ama gerçekte yaşanan ve saçma olan birçok konuyu komik bir dille tiiye alıyor.aslında diziyi 1. bölümden itibaren izleseniz bunca diziden daha güzel ve daha çok gerçeklik payı olduğunu anlarsınız diyebilirim :)) bu arada teşekkür ederim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nasıl değil dizide leyla nerde ölmedimi? :)

      Sil
  3. başka leyla var işte bence diziyi izlersen sende seversin :))

    YanıtlaSil
  4. bi tanemi leyla ben ikiye bölündü sanmıştım gözlerini birine vermişlerdi ya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hani esmer bi kız varya onun adı sedef leyla aslında mecnun da bunu daha yeni öğrendi... öteki kız da da önceki leylanın kalbi var. absürt bir dizi herkes beğenmek zorunda değil tabi bende diziyi baştan sona izleyemiyorum bazı sahneleri çok iyi bazen bayıyo beni de ismail abiye gelince o benm favorim ona bişey deme o çok çocuksu çok insancıl arkadaş canlısı bir insan deniz kenarında el sallamasına gelince babası ölmek üzereyken ismaili sosyal hizmet görevlilerine veriyor ve ona ben gemiyle yolculuğa çıkıcam diyor, ismail o kadar saf ki birgün babasının gemiyle geleceğine inanıyor el sallaması ondan...

      Sil
    2. saol bizi aydınlattığın için :)

      Sil