katagori

27 Mart 2012

KADINLAR VE ERKEKLER ARASINDA FARK VAR MI?

Kadınlar ve erkekler arasında fark var mı?varsa bu farklar neler biraz irdeleyim istedim ve ilginç ama bugüne kadar aklıma gelmeyen bir çok kanaate vardım.bunları sizlerle internet ortamından arakladığım fotoğraflar üzerinden paylaşacağım....yazımda genelde düşünce farklılıklarından bahsedeceğim ama adil olmaya çalışacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın ben bir erkek olarak kadınlar ve erkekler arasında bir eşitliğin olmadığını savunuyorum neden mi?
çünkü kadınlar biz erkeklerden bazı durumlarda daha fazla haklara sahipler,aynı zamanda da erkeklerden zulum gören ve tacize maruz kalan kadınlarda var.kendilerini savunamayan her türlü haksızlıkla karşı karşıya kalan ve buna ses çıkaramayan kadınların en büyük sorumlusu biz erkekler değil bence yine kadınlar...neyse benim amacım bazı şeyleri biraz açıklığa kavuşturmak ve kadınlara her ortamda 2. sınıf muamelesinin yapılmadığını hatırlatmak...
gelelim  yazımızıda resmi olan ve twitterdan arakladığım resime bu resimde erkekler ve kadınlar arasındaki en büyük farklılık göze çarpıyor...kadınlar varlık içinde mutsuz olabilirken erkekler elindeki ile yetinebiliyor bunun en güzel örneği bu resim...sırf kapak olsun diye bu resimi kullandım :)
Zidaya 20-women_300x250_statik Image Banner




hani dedim ya yazımın başında amacım kadın ve erkekler arasında ki düşünce farklılıklarını göstermek diye işte size bir bakış açısı...bir kadın kilo almasa bile kendini aynanın karşısında kilolu görür yılda birçok kez diyete başvurur ama erkeler kilolu ve bakımsız dahi olsa kendilerini yakışıklı ve fit olarak görürler...ve bu tür ayrıntılara takılmazlar :)

Zidaya 26-336.280 Image Banner


alın size kadınlar ve erkekler arasındaki bir fark daha bir kadın istediği bir discoya rahatça girebilir ya erkek girebilirmi?tabiki hayır çünkü kapıda damsız girilmez tabelası boynunda asılı olan bodyguarda toslar...her türlü yolu dener ama imkansızdır girmesi....peki bunla sınırlımı kalıyor hayır tabiki en basitinden şunu düşünelim internet ortamında milyonlarca üyesi olan ve bizimde sık sık kullandığımız facebookta bir erkekle kadın profilleri karşılaştırıldığında aşağıda ki sonuç ortaya çıkar :)

tabi kadınlara haksızlık etmeyelim ben bu yazıda adil ve demokratik olacağımı söyledim ve sözümüde tutuyorum...kadınlar ilişkilerde genelde romantik düşünürler ya erkekler...resimden de anlaşılıyor ne kadar romantik oldukları :)
ya peki daha ne gibi farklılıklar var diyorsanız ve bununla yetinmediyseniz;eğer bir kadınsanız aynanın karşısına geçin ve bir erkek olduğunuzu düşünün şu sonuca varacaksınız allahım erkek olmak ne kadarda zor bişeymiş :) eğer bir erkekseniz aynanın karşısına geçmenize gerek yok siz kendinizi biliyorsunuz :)


Zidaya 14-NEWII Image Banner

19 yorum:

  1. erkek kadın konuları yumurta tavuk konusu gibidir bence:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yumurtamı tavukdan çıkar tavukmu yumurtadan çıkar :)

      Sil
    2. yumurta tavuktan çıkar ilk yaradılış öle ;)

      Sil
    3. o tavuk nerden çıkmış peki :)

      Sil
    4. allah yaratmış ademle havvayı yarattığı gibi =))

      Sil
    5. hımmmmm peki neden yumurta kuluçkada kalınca civciv verirde kuluckada kalmayınca yenir?

      Sil
    6. kadın evlenince nasıl çocuk doğuruyosa tavukta yumurta yapıyo evet yumurtayı sıcakta bekletirsen civciv pişirirsen yemek oluyo eee biliyosun dünyada çocuk yiyen ülkede var yanii

      Sil
    7. sen nereye gittin arkadaş neyden bahsediyorduk kadın ve erkekler arasındaki ilişkilerden bahsetmiyormuyduk :)

      Sil
  2. en son resim harika :D yarıldım kalpdeki ok :D dasdasdas

    YanıtlaSil
  3. Genellemeleri sevmesem de tespitler çok doğru

    YanıtlaSil
  4. Son resim doğru tespit :D

    YanıtlaSil
  5. :D Kesinlikle hepsi doğru tespit

    YanıtlaSil
  6. Bence benzerliklerden bahsetsek daha kısa ve yararlı olur :D Çünkü farklılıklar pek tartısılacak gibi değil :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dostum kadınlar ile erkekler arasında benzerlikler mi var ki?

      Sil
    2. sanırım sadece doğduğumuz zamn kafamızdaki saç miktarı benzer:)

      Sil
    3. yok onda da farklılıklar vardır :)

      Sil
  7. benzerlik var tabiki hemen şimdi söyliyim:1-kadın da erkek de acıkır, kadın yemek yapar, erkek yan gelir yatar sonra beraber yerler(bu da ortak nokta)2-çok içerlerse ikisi de ortalığı batırma eğilimi gösterir, ancak kadın ayılınca emirler yağdırmak yerine ortalığı temizler. 3-erkekte kadında ebeveyndirler, ama kadın çocuğu 9 ay karnında taşır, sonra... anlatmakla bitmez. 4-ikisininde annesi vardır ama nedense erkeğinki daha özeldir. 5-flört ederlerken ikisi de bakımlıdır ama evlenince kendilerini salarlar, kadın aldatılır 6-kadın adamı sever, adam da kendini sever (evliliğin 3. ayından itibaren en sevdikleri üstüne liste yapsalar erkeğin listesinde kadının yeri adamın arabasının(aslında kadının da arabası)paspasından sonra gelirse ne ala)..... bunlar birkaç örnek çok ortak nokta var aslında, ancak bu ortak noktalar aralarındaki farkların da en büyük göstergesi....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hımmmmm sizin pencere biraz dar ve küçük bide hep sizin bahçeye bakıyor hiç denizi okyanusu görmüyor mimaride bir yanlışlık var heralde :)

      Sil
    2. bana kalırsa yeni evli (3-4 ay)yanlış karar vermiş adamla ilgili değil, kadın evlenmemeliymiş; kendi acıkır, yer, ortalığı batırır, toplar, annesini sever ve bakımlı kalırmış evlenmeseymiş bi de çocuk taşımak zorunda kalmazmış...
      tabi bu hamile psikolojisi de olabilir bence... bilmiyorum ama hamilelerle uğraşmak zor... tanıdığım biri var da:)

      Sil