katagori

09 Mart 2012

BEN SENİN BİLDİĞİN ERKEKLERDEN DEĞİLİM!!!

Bugünlerde bir moda var sanal ortamda yazdıklarını paylaştıklarını ve yorumlarını kitaplaştırma modası...bu daha öncede bir kaç örneği olan ve bu tanıtacağım kitabın sahibide aytnı şekilde daha önce bir kitap daha yazmış...ben kitapı okumadım bunu belirteyim sadece kitapçıda şöle bir baktım her erkeğin yaptığı gibi :)peki kitapta ne gördüğümü merak eden var mı?nasıl bir erkekmiş bileniniz var mı?
her erkek kendine munhasır bazı özellikler taşır ve geri kalanı tipik erkek özelliği denilen klasikleşmiş davranış ve düşünce yapısından oluşur.her erkek duygusaldır ama duygusallığını içinde yaşar dışarı vuranlarda vardır ama fazla değil.mesela kaç tane erkek tanıyorsunuz elinde çiçekle şehrin en işlek caddesinde dolaşan çiçekçiler hariç tabi :)gelelim konumuza yazarımızın ismi murat renay bir twitter yazarı ve en çok takip edilenlerden biri ve daha önce bir kitap daha yazmış.bu bilgilerden sonra kitabın tek bakışta anladığım temasını yazacağım size eğer aranızda okuma fırsatı olan varsa yorum yazar...ben ilk bakışta herzamanki gibi kitabın arkasına baktım ve sonra içeriğine biraz göz atayım dedim adamın hikayesi işten kovulmasıyla başlıyor ve ondan sonra hayatının nasıl değiştiğini,paylaşımda bulunduğu kişilerden gelen önerileri ve onlarla yazıştıklarını anlatmaya çalıştığı bir kitap olmuş.kitapta bir başka ayrıntı da yazarımız 30 lu yaşlardaymış ve görüşlerinin nasıl değiştiğini yansıtmaya çalışmış...bu arada şunu soranlar olabilir ya bu twiter yazarlığı nasıl oluyor diye söyleyeyim hemen çocukluğumuzun meşhur çizgi filmi olan tweety den esinlenerek yapılmış olan sosyal paylaşım sitesi tweeterda kişiler 140 kelimeyle her şeyi paylaşabiliyorlar ve bu paylaştıklarını harmanlayarak yazıya döküyorlar.tabi bu yazıları editleyen profesyonel bir editor var kitap evlerinde onun için çok ta sırıtmıyorlar hani...yoksa oturup imla kurallarına felan uyayım deseler o kadar yaratıcı fikirler ortaya çıkaramazlar ...mesela beni örnek alın bu yazımda kaç adet imla hatası var desem kafanda kaç tane kıl var sa o kadar diye nasrettin hocaya atıfta bulunabilirsiniz :)neyse ben bu kitabı tavsiye edeceğim size neden derseniz eğer;diyelim ki bir kadınsınız nasıl bir erkek hayalinizde veya eşiniz nasıl biri bunu analiz edebilirsiniz.yada bir erkekseniz kadınların nasıl erkeklerden hoşlandığını yada nasıl erkekleri beklediğini görebilirsiniz bu kitapta...neyse benden bu kadar daha fazla bişey yazmayayım bu konuda kitabı biraz merak edinde alın adamda para kazansın :)




21 yorum:

  1. çiçekçikız9 Mart 2012 21:15

    teşekkürler ama bunun için kitap almaya gerek yok sende dedin nasılsa her erkek aynıdır diye...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ama zaten burdaki ince nüansta o adam diyorki ben senin bildiğin erkeklerden değilim acaba nasıl bir erkek bana hitap etmiyo yoksa alırdım mesela şöle bir kitap çıksa kesin almıştım ben senin bildiğin kızlardan değilim :)

      Sil
    2. iyi de benim tanıdığım bütün kızlar öyle diyor. yani kızlar arasında sıradan bulamzsn:)

      Sil
    3. hıhhh kızların tek bildiği güzellik için herşeyi yapmak birde dedikodu :)başka ne biliyorlar dur haklarını yemeyeyim birde erkekleri peşinden koşturmayı biliyorlar :)

      Sil
    4. kızlar güzellik için herşeyi yapıyoda erkekler yapmıyomu kusura bakma ama şimdiki erkekler kızlardan farksız:))

      Sil
  2. kapak çok hoş çiçekli fanila doğru söyleyn kaçınız öyle şeyler giyiyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. işte erkekler bundan dolayı duygusallıklarını dışarı vurmazlar çünkü kadınlar çok acımasızdır bu konularda :) ama benim çiçekli bişey giymediğimi söyleyebilirim :9ben aradan sıyrılayım yani :)
      bu arada bizim bildiğimiz tek çiçek vardı oda ilkokulda kollarımızı bağlardık o :)

      Sil
    2. kıyamamay hatırladım öğretmen çiçek olun derdi olurduk... ne günlerdi ya.

      Sil
    3. gerçektende güzeldi ama senin o kadar yaşın var mı ya benim bu dediğim 15-20 sene önceydi :)

      Sil
  3. basit bir bakış açısıyla yazılmış bir yorum. Tadına bakmadığın yemeği sevmiyorum deme şekline benzettim sadece olay bu ! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çiçekçikız11 Mart 2012 00:31

      bazen yemeğin içinde ne olduğunu bilmek yada görüntüsünü,kokusunu beğenmemek yemeği yememek için yeterli olur başka birşeye gerek yoktur yani....

      Sil
  4. Kitap eşcinsellik üzerine

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. way kitabı okudun yani :)

      Sil
    2. çiçekçikız11 Mart 2012 00:32

      renkli fanilanın sebebi var yani

      Sil
    3. ee varmış demek ama daha bu kitabı okuyana rastlamadım o arkadaş ortaya öle bişey attı ama :)

      Sil
  5. yaw ben sadece kitabın arkasına baktım her erkek gibi dr da güzel bir kız çalışıyordu yarım yamalak okudum ona bakmaktan kitabın içeriğini bu kadar çıkarmışım napim :)

    YanıtlaSil
  6. Kaç erkek tanıyorsunuz elinde çiçek.... Bunu daha 2 gün önce Kütahya'nın Sevgi Yolu denilen caddesinde yaptım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen tamda kadınların aradığı tipsin demek :)

      Sil
    2. süpermiş valla... çünkü erkekler çiçeğe öcü gibi bakıyor benim erkek arkadaşım bana çiçek getirirken ya renkli bir poşete koyuyor yada gezeteye sarıyor tuhaf ama napiyim

      Sil
    3. iyi sana çiçek getiriyormuş daha ne istiyorsun :)

      Sil
  7. Bende sizin bildiğiniz erkeklerden değilim :D

    YanıtlaSil