katagori

16 Mart 2012

18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMADIK UNUTTURMAYACAĞIZ!

EY TÜRK GENCİ!
BU YAZIYI OKUYORSAN EĞER ŞUNU BİLKİ ŞUANDA ALTINDA BULUNDUĞUN BAYRAK ÜSTÜNDE DURDUĞUN TOPRAK YAŞADIĞIN HÜRRİYET ATALARININ SANA KANLARIYLA CANLARIYLA TARİH YAZIP BIRAKTIĞI BİR MİRASTIR.BUNUN KIYMETİNİ BİL VE KENDİNE MİLLETİNE DEVLETİNE ATALARIN KADAR SAHİP ÇIK VE BU AMACI İLEL EBET YAŞAT! UNUTMA! BU DÜNYADA SEN VE CETTİN KADAR MERT BİR MİLLET DAHA YOKTUR ONUN İÇİN YANLIZSIN DÜŞMANIN ÇOKTUR SAKIN OLA ALDANMA DOSTHANE YAKLAŞIMLARA BİLKİ SENİN DOSTUN YİNE SENSİN!
18 mart çanakkale zaferinin üstünden yıllar geçsede türk milleti olarak her zaman bu zaferi kazanmamızı sağlayan yurdumuzu canlarıyla kanlarıyla koruyan şanlı ordumuzun şehit askerlerini bir kez daha minnetle anıyoruz.çanakkale de gösterilen kahramanlık ve türk milletinin hürriyet aşkını bizler nasıl öğrendik ve andıysak aynı şekilde bizden sonra gelen nesillerede taşımalı,atalarımıza saygı ve minnet duymalarını sağlamalıyız.çanakkale bizim için her yönden çok önemli düşünün ki istiklal marşımızın şairi olan Mehmet Akif Ersoyun İstiklal Marşımızı yazarken esinlendiği o zamanın en büyük savaşlarından biridir.binlerce insan orda savaşırken  istiklal şairimizin de dediği gibi "bir hilal uğruna yarab,ne güneşler batıyor" mısralarında ki güneşlerimizi kaybediyorduk.o zamanlarda  bu ülkenin yarını olması beklenen gençleri canlarını ve kanlarını verdiler bu topraklara...ve tarihe bir damga vurdular "ÇANAKKALE GEÇİLMEZ" diye.aşağıda sizlerle paylaşacağım bir kaç resim var bu güne özel olarak hazırlanmış bir kaç şiir de ekleyeceğim sonradan.

ÇANAKKALE ZAFERİNİN MUTHİŞ BELGESELİNİ İZLEMEK İSTEYENLER TIKLAYINIZ!





8 yorum:

  1. tüylerim diken diken oldu arkadaşım emeğine sağlık, özverine sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçektende çok güzel paylaşım olmuş şiirleride bekliyoruz :)

      Sil
  2. unutmadık unutturamazsınız...

    YanıtlaSil
  3. Çanakkale Zaferi için çok güzel bir paylaşım. Gerçekten teşekkür ederim...

    YanıtlaSil
  4. Unutulmaması gereken günler bunlar. Dökülen kanları hatırlatmalı bu toprakların nasıl kazanıldığını nesillere aktarmalı, güzel vatanımızın kymetini bilmeliyiz.

    YanıtlaSil
  5. Diyecek söz yok..Çanakkale geçilmez!

    YanıtlaSil
  6. Bu vatan için şehit olmuş tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin.

    YanıtlaSil
  7. vay kardeşim benim videoya yollamışsın milleti daha yeni farkettim :D eyvallah

    YanıtlaSil