katagori

26 Şubat 2012

EJDERHALAR RUMELİ HİSARINDA GÖRÜLMÜŞ?

Rumeli hisarında ejderhalar belirmiş duydunuzmu?akşamın karanlığında rumeli hisarının tarihsel dokusu altında daha önce görmediğiniz güzellikte bir görsel şölen oluşmuş.mükemmel bir görüntü ve ses efektleriyle bezelenmiş şöleni binlerce kişi ilgiyle izlemiş.
biz istanbulda olmadığımız için bu olanaklardan faydalanamıyoruz.bende bir arkadaşımın blogunda gördüğüm bu muhteşem görsel şuvu sizinle paylaşmak istedim.şovu düzenleyen 8x4 parfüm  firması  daha öncede galata kulesinde deodarant sıkmış tabi bizim haberimiz yoktu :)bu şova project mapping gösterisi diyorlarmış bende yeni öğrendim :)Beauty ve Beast karakterleriyle klasikleşen gösteriyi 8x4 yorumuyla rumeli hisarını büyüleyici bir şölen havasına dönüştürmüşler.neyse daha fazla bilgiyi arkadaşımın bloguna girerek öğrenebilirsiniz.ben daha fazla tiyo vermeyeceğim ama aşağıda gördüğünüz video küçük bir kesit aynı zamanda sitede binlerce karikatür ve fotoğraf çalışması var.ayrıca facebook tan bu görsel şöleni takip edebileceğiniz bir adres var sayfada gizli :)







arefindemiss
 arkadaşımın sitesi olan fotokarikatur.com sitesine gitmenizi
tavsiye ederim

11 yorum:

  1. tek kelimeleyle muhteşem bir göseri. harika düşünülmüş bir reklam.

    YanıtlaSil
  2. çok güzelmiş be:)

    YanıtlaSil
  3. 8x4 kullanın ejderhalara kokmayın ! :)

    YanıtlaSil
  4. Çok iyi ya,teşekkürler hocam

    YanıtlaSil
  5. :D Ben de çok beğendim reklam olayının önüne geçmiş gösteri :D Ayrıca link için teşekkürler :D

    YanıtlaSil
  6. bayıldım çok güzelmiş ya, romantik bi evlenme teklifi de olabilirmiş böyle sura yansıyomuş falan adam kızı kurtarır ve sonunda evlenirler,mutlu son olur.. bir yıla kalmadan da boşanırlar tabi o daha da mutlu bi son olabilir(!) ancak önerim iyi kabul edin dostlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bununla evlenme teklifinde bulunmak için epey bir paraya ihtiyac olur...bide izin alma kısmı var...bence daha sade şeyler yapmak lazım evlenme teklifini böle yaparsan uzayda evlenmek zorunda kalırsın :)

      Sil