katagori

27 Şubat 2012

SAGOPA KAJMER EUROVİSSİONA GİTSEYDİ SONUÇ NE OLURDU?

Son zamanlarda bir furya tutturmuş gidiyor eurovission yarışmasına can bonomonun yerine başkası katılsaydı yok şarkısı kötüymüş falan filan.bu yarışmaya katılmadan önce kaç kişi tanıyordu can bonomoyu ben hala tanıyamadım ayrıca :)neyse asıl gelelim konumuza bence bu sene bi değişiklik yapıp dünyada ki trendide göz önüne alaraktan bir rapçıyı bu yarışmada aday göstermeliydik.bence en uygun adayda sagopa kajmer olurdu neden mi?

bir düşünsenize ingilizce rap tarzı bir şarkı söylediğini yada türkçe ben ikisinden de bişey anlamıyorum ama gençlerin çoğunun oyunu alırdı.zaten bize oy verenler kendi milletimizin insanları gurbetçilerimiz onlar için can bonomo olmuş sagopa olmuş ne fark ederki:)amaç vatana millete faydamız olsun değilmi?





şimdi isterseniz bilmeyenler için bir kaç bilgi vereyim sagopa kajmer hakkında çünkü tanımayanlar olabilir.öncelikle kendisi ecnebi değil sakın korkmayın bu konuda ve sagopa kendi adı değil lakabı kendileri samsunlularmış ve evli eşide aynı müzük türünde şarkı söyleyen kolera adında bir kadın.peki bu sagopa ismi nerden geliyor derseniz ta eski mısırdan geliyor,mısırdaki en gizemli piramitlerin birinin adı sagopa ve çok meşhur bir piramittir çünkü bu piramitte hayatını kaybeden bir çok arkeolog vardır.ya kajmer adını nerden bulmuş derseniz o da bu piramitin en üst odasına ulaşabilen ve hiçbir donanım kullanmayan tek kişi olan ünlü arkeolog gerhard kajmeri nin ölmeden önce piramide sagopa kajmeri yani sagopanın sırrını çözen kişi manasında yazılan alıntıdır.anlıyacağınız sagopa kajmer en gizemli piramidin sırrı oluyor ve çözülmeyi bekliyor.
ben size aşağıda en çok sevilen parçalarından birini yayınlayacağım ve bir sorum olacak sizce sagopa bu yarışmaya katılsaydı ve bu parçayı seslendirseydi kaçıncı olurdu?
yada sizce hangi parçası olmalıydı yarışmada?

6 yorum:

  1. "vasiyet" çok güzel bir şarkı tavsiye ederim...

    YanıtlaSil
  2. Valla eğer yahudi bir ailedensen bir de siyonist isen gitme olasılığın çoook yüksek. Örneğin Can Bonomo...

    YanıtlaSil
  3. hiç birşey olmazdı şahsıma göre 1-2 popülerlik denemesi için şeyhin şıyhın yanında resimler çektiren albüm satamaya çalışan birisi benim gözmde

    YanıtlaSil
  4. can bonomoyu sanatçı olarak sadece meczup şarkısı iyi gibiydi bana göre ama eurovission şarkısında çok çuvallamış ve bi Sagopa Kajmer hayranı olarak gitseydi can bonomodan bin kat daha iyi bi iş çıkartacağına eminim

    YanıtlaSil
  5. sagopa falan sevmem ben pop yada caz olsun ne o öyle...

    YanıtlaSil
  6. caz mı?hangi çağdasın sen?

    YanıtlaSil