katagori

10 Nisan 2012

UMUTSUZ EV KADINLARI BUNLAR LÜKS HAYAT YAŞARLAR

Şimdi ben bu diziyi eleştirmiyim de ne yapayım sonrada bana diyorlar ki herşeyi eleştiriyorsun arkadaş bu dizideki kadınlara bakarmısınız hangisi bir ev kadını halini almış:)bizim bildiğimiz ev hanımları genelde kilolu olur kocasının yolunu bekler,hamarattır tutumludur kimisi eziyet çeker kimisi hor görülmüştür kaynana dırdırı felan yaw bu dizide hangisi var bir kere hatunların maşşalllahı var hep bakımlılar başlarına ilginç olaylar gelmiyor değil evet geliyor ama bir çok diziden alışkın olduğumuz şeyler...
düşünsenize 4-5 tane ev hanımını bir araya getirip başlarına da iyi bir senaryo yazan kişiyi koyduğunuzu bir kere o toplantılarda gün yapılır dolmalar sarmalar homini gırtlak götürülür bir kaç dedikodu da yapılır ve ondan sonra vakit kalırsa ne bomba konular çıkar:)hani mel gibbson nun meşhur bir filmi varya kadınlar ne ister diye işte ordaki gibi kadınları yani gerçek ev kadınlarını anlamak lazım onun için onlarla birlikte olmak ve düşüncelirine sahip olmak lazım o zaman ben bu diziye umutsuz ev kadınları derim ama şuanlık benim gözümde umutsuz kokonalar :)isteyen aşağıdan bulur kendine bir umutsuz kadın yada koca :)



Eer bu e-posta düzgün görüntülenmiyorsa lütfen buraya tıklayınız.
eDarling





„Doru insanı bulamıyorum!“




diyorsanız…




… aradıınız mutluluu, siz de eDarling ile yakalayın!



  eDarlingBaşarısı kanıtlanmış bilimsel kişilik testi



  eDarlingSeçkin üye önerileri


  eDarlingGerçek profil garantisi
Şimdi üye olun!





Şimdi üye olun!




Affinitas GmbH

Kohlfurter Straße 41/43

10999 Berlin

Ticari Sicil Numarası: 115958 B,

Kayıtlı olduu mahkeme:

Berlin Charlottenburg Asliye Mahkemesi

Vergi numarası: DE263260611


Künye

Gizlilik Koşulları


Temsil yetkisine sahip Genel Müdürler: Lukas Brosseder, David Khalil, Kai Rieke ve Christian Vollmann.


eDarling hakkında sorularınız mı var? O zaman Yardım sayfalarımızı ziyaret edebilir veya Müşteri Hizmetlerimiz ile balantıya geçebilirsiniz.








2 yorum:

  1. illa kadınlara taş atacan yani ama dizideki bi kadın gerçek ev hanımı gibi :))) bide senin dediğin kadın tipler babanneler döneminde kaldı bu devirde yaşlısı bile kokona maşallah :))

    YanıtlaSil
  2. Komşu bile olmayan bir ülkeden alırsan diziyi böyle olur zaten. Sanki koca ülkede senaryo yazacak kafa yokmuş gibi.

    YanıtlaSil