katagori

21 Mart 2012

KADINLAR NİÇİN KAMUFLE OLUR?

Bu yazımda kadınlar ile hazırlanmış ilginizi çekebilecek resim paylaşacağım ve bu resimler duvarkağıtlarıyla hazırlanmışlar.peki ben neden kadınlar niçin kamufle olurlar dedim yazımın başlığında merak edenleriniz vardır elbet...bu yazının sonunda buna cevap alacağınıza emin olabilirsiniz...sakın ha yanılıpta önce yazının sonuna bakmayın okuduktan sonra bulabilirsiniz demek istedim...bu uyarıyı erkekler için yapmadım kadınlar için yaptım çünkü onlar genelde düz mantıkla hareket edebiliyorlar...amacım kadınlara burda savaş açmak değil sadece güzel bir kaç resim paylaşacağım ve debu resimleri paylaşırken kadınların günlük hayattaki vazgeçilmezlerinden biraz bahsedeceğim bir erkek gözüyle tabi....




aşağıda sizinle bir çok güzel resim paylaşacağım ve bu resimlerde kadınları arka plandaki duvar kağıtlarının içine koymuşlar ve kadınları kamufle etmeye çalışmışlar...bu resimler bende günlük hayatta kadınlarda gördüğüm bir kaç şeyi hatırlatıyor ve bende sizinle bunları paylaşacağım...ilk paylaşmak istediğim şey kadınların ençok kullandıkları kamufle araşlarından biri olan fondoten...
kadınlar fondoteni neden kullanırlar,birçok kadın yüzündeki bazı kusurları kapatmak ve daha güzel görünebilmek için fondoten sürerler ama bir çoğu bu fondoten sayesinde erken yaşlanma cilt hastalıkları veya buna benzer sorunlarla karşılaşırlar...güzellik uğruna yapamayacakları yoktur kadınların ve ileriyi düşünmeden bilinçsizce fondoten kullanıyorlar...amaçları kendi kusurlarını gizlemek bir nevi kendilerini kamufle etmek peki ya her fırsatta karşısındaki insandan dürüstlük sadakat ve yalansız bir ilişki isteyen kadınlar neden sahte yüzlerini gösteriyorlar...neden kusurlarını gizleme ihtiyacı duyuyorlar.ufacık bir makyaj malzemesi ne olabilirki tamamen masumane diye düşünebilirsiniz ama sonucunda karşınızdaki kişiye asıl olanı göstermiyorsunuz peki nasıl karşınızdakinden asıl olanı göstermesini bekleyebilirsiniz.hem güzelliğinizden hemde doğallığınızdan oluyorsunuz sağlığınız bozuluyor vede karşınızdakini kandırıyorsunuz ve bu çok masumane oluyor sadece bir makyaj malzemesi...bu bahane sizi kurtarabilirmi bilemem ama şunu çok iyi biliyorum ki kendinize zarar vermedende insanlara güzel görünebilirsiniz şimdinin modası olan organik fondotenlerden bahsetmiyorum tabi...saf ve temiz bir yüzle makyajsız birde çıkın bakalım sizi o halinizlede beğenecekmi?bakmağa doyamadığı o güzellikten gözünü alabilecekmi?aslında kendi kendinizi kandırıyorsunuz olmadığınızdan daha güzel olduğunuza inanmak istiyorsunuz bence aşağıda bulunan resimlerde ki figüran kadınlardan pekte bir farkınız olmuyor onlarda yüzlerini ve vucutlarını boyamışlar ortama ayak uydurmak yada kamufle olmak için bu konu hakkında daha yazacağım bir çok şey var ama daha sonraya saklıyorum yazının fazla uzun olması okunulabilirliğini vede anlaşılırlığını zorlaştırabiliyor...son olarak şunu söyleyebilirim belki reklam yapıyor diyeceksiniz ama kötünün iyisini seçmek size daha yararlı olacaktır.ben diyorum diye fondoten yada makyaj malzemesi kullanmaktan vazgeçmiyeceksiniz ama bari kaliteli ve iyi olanları organik ve vucudunuza daha az zarar verecek olanları seçin bu sizin elinizde...kendime guru olarak seçtiğim Ayşe Kucuroğlunun bu haftaki önerilerinden biri olan organik likit fondoteni deneyebilirsiniz mesela...

Ünlülerin kullandıkları ve tavsiye ettikleri ürünler %50 indirimle Gurunzi.com'da!


%90'a varan indirimlerle Zayıflama, Cilt bakımı, Spa, Brezilya fönü fırsatları



Ünlülerin kullandıkları ve tavsiye ettikleri ürünler %50 indirimle Gurunzi.com'da!





%90'a varan indirimlerle Zayıflama, Cilt bakımı, Spa, Brezilya fönü fırsatları

18 yorum:

  1. sanki ne kadar yaşayacağımız belliymiş gibi... anı yaşamak lazım bence çok üstüne düşmemek lazım olayların...ancak resimlere bayıldım sanat eseri niteliği taşıyorlar bence:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bencede güzel resimler ama takan biz erkekler değilde kadınlar neden se :)

      Sil
  2. duvar kağıdıymış ha valla çok iyi etkileyici buldum ben, yazdıklarınıza gelince evet kadınlar güzel olmak için ne gerekiyorsa yaparlar, istisnasız...ancak hepsinin başka bahaneleri vardır kimisi erkekler için kimisi kadınlar için kimi kendini mutlu etmek için kimi başkalarını ama aslında hepsi aynı kapıya çıkar; bir kadın aynaya tekrar tekrar bakabilmek ister...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynaya tekrar tekrar baksa olduğundan başka bir şey mi görecek görmek istiyorsa makyaj olmadan da kendini güzel görebilir :)

      Sil
    2. kadın kendini güzel görüyor zaten ama vitrin mankeni olmadığı için duyguları var kadının güzel olduğunu duymaya da görmeye de ihtiyacı var... erkeklerin de birçok ihtiyacı oluyor ya onun gibi düşün gereksinim bu ruh halin hep iyimiki senn bazen hasta olursun birine kızarsın aşık olursun birsürü şey işte kadınlar da bu gibi durumlara karşı ayakta durabilmek için kendileri için en önemli olayı gerçekleştirirler biraz bakımla kendini daha da güzel hisseder.... konanın saçma sapan kaslarını görünce birçok erkekte kendini kötü hissediyor mesela öyle düşün kadınlarda kendilerinden güzel birşeye katlanamazlar ok:)

      Sil
    3. valla konanın kaslarına bakıpta kendini kötü hissedecek erkek tanımıyorum iç çeken olabilir ana şunu da söylemeliyim kadınlar makyajı hergün yapıyorlar istisnasız :)demekki tam kandırıkçı olmuşlar :)

      Sil
  3. Bukelamundan da beter :D

    YanıtlaSil
  4. bu kamufle sadece makyajla olmuyoki erkekler çok dar pencereden bakarak yorum yapıyolar burda onu gördüm ayrıntılı düşünemiyolar heralde :)) kamufle sadece makyajla olmaz her insan kendini kamufle ediyo kimi kıyafetiyle kimi yüzüne taktığı görünmez maskesiyle kimi düşünceleriyle kimide knuşmalarıyla kısacası erkeklerde bi şekilde kendilerini kamufle ediyolar :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok iyi bi tespit tebrik ediyorum arkadaşım....

      Sil
    2. siz kendinizide kandırabiliyorsunuz ama bizde öyle bişey yok malesef erkekler yüzlerine ne sürüyorda kamufle oluyorlar ?

      Sil
    3. erkeklerde makyajdan beter görünmeyen bir maskeyle kamufle oluyolar :))) ayrıca günümüzde metroseksüel dediğimiz erkeklerde var ve makyajda yapıyolar :)))

      Sil
    4. NEYMİŞ O MASKE SÖYLE BAKİM...METROSEKSÜEL DEDİKLERİN KAÇ TANE BİZ TÜRK ERKEĞİNDEN BAHSEDİYORUZ :)

      Sil
    5. maske sadece makyajla olmaz beyler! seviyorum deyipte sevmediğiniz kaç kadın var hayatınızda, seni hiç aldatmadım diye kaç kadına söylediniz, kaç kadını boş hayaller ardından sürüklediniz? daha milyonlarca soru sorulabilir erkeklerin söyledikleri yalanlar üstüne... ve işte bunlardan biri de ben doğal kadın severim, makyaj yapmasın,şunu almasın bunu giymesin... sonra ne olur hoooop makyaj yapan bakımlı bir kadın buluverirsiniz... şimdi kimse yok öyle bişey diye yorum yapmasın boş lafa karnımız tok... hadi abicim hadi geçelim bunları....

      Sil
  5. Yıl 2012 Artık hepimiz birer bukalemun ve taklit sanatçılarıyız. Kendimize kızmayalım, içinde olduğumuz bu zaman bizi istemesekte böyle yapabiliyor bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaw bukalemun olan kadınlar renkten renge giriyorlar erkeklerde moda genelde hep aynıdır :)ben kendimi bildim bileli kirli sakal modası var mesela :)

      Sil
  6. Bu kamuflaj kimin için? Bizim için mi yoksa kendileri için mi? Ben bundan emin olamıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. KENDİLERİ İÇİN KARDEŞİM SAKLIYORLAR KENDİLERİNİ :)

      Sil