katagori

02 Mart 2012

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK FACEBOOK EKLENTİLERİ

İlginizi çekebileceğini düşündüğüm bir kaç facebook eklentisini paylaşmak istedim sizlerle.öncelikle bu facebook eklentilerini kullanmak için chrome web browser kullanmanız gerekli.facebook ta bir arkadaşınızı bulduğunuzu düşünüyorsunuz fakat profili kitli ve resimde çok küçük acaba o mu? diye soruyorsunuz peki size ne gerekli zoom yapan bir eklenti.yada bazı videoları tam ekran izleyemiyorsunuz ama hoşunuza gitti ve izlemek istiyorsunuz tam size göre bir eklenti tanıtacağım devamını mutlaka okuyun :)

ilginizi çekebilecek ilk eklentimiz google chrome ile kullanılan facebook fb photo zoom adlı eklenti.bu eklentiyi kurduğunuzda artık facebook sayfalarınızda resimleri oldukları boyuttan daha büyük görmeye başlayacaksınız.hemde üzerine tıklamadan sadece fare imlecini resmin üzerine götürmeniz yeterli olacak.

yukarıda resimdende anlaşılıyor nasıl bir eklenti olduğu.eklentiye ulaşmak için resmin üzerine yada buraya tıklamanız yeterli olacaktır.





ilginizi çekeceğini düşündüğüm ikinci facebook eklentisi de facebook color changer adındanda anlaşılacağı gibi bu eklenti facebook sayfalarınızın rengini değiştiriyor.yani facebook sayfasını mavi kullanmak zorunda değilsiniz istediğiniz renkte kullanabilirsiniz.aşağıdaki resimler her şeyi anlatıyor zaten....



facebook ta izlediğimiz bir çok video büyük ekran izlenebiliyor ama kimini izlerken büyütemiyoruz işte burda chrome eklentisi karşımıza çıkıyor ve bu işi bizim yerimize yapıyor :)

facebookta yüklediğimiz resimlere tıklandığında sayfa üstünde açılıyor resim ve yorumlar peki bu resmin arkaplan rengini değiştirmek isteyen varmı?aşağıda ki resmin üzerine tıklayın ve eklentinizi kurun bu kadar basit :)

şimdilik bu kadar yeter daha sonra daha farklı eklentilerle karşınızda olacağım merak etmeyin.ayrıca yakında yarışma programımız başlayacak haberiniz olsun hemde ödüllü :)

3 yorum:

  1. burayı facebook gibi kullanmak istiyom ben...
    ayrılsaaaak ölürüz biz... die bi şarkı var çok manyak bişey ya bayıldım....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. daha onu seviyeye gelemedik yakında facebook la görüşmemiz var buradan facebook a bağlanacağınız gibi kendi facebookunuzu burdan yönetebileceksiniz nasipse 2023 te :)

      Sil
  2. İlk iki eklentiyi beğendim. Elinize sağlık sagolun..

    YanıtlaSil