katagori

20 Şubat 2012

KADINLARIN SIR TUTMALARI NE KADAR SÜRER!

Çünkü AŞK şansa bırakılmaz!
Merhabalar sevgili eglengunce okurları.bu gece aklıma takılan ve küçük bir araştırmayla ulaştığım bir bilgiden bahsedeceğim.öncelikle bu bilgiyi nerde bulduğumu söyleyeyim aynı burdaki gibi bir blog sahibinin paylaştığıı bir yazı okudum.herkes kadınların konuşmayı sevdiğini bilir ve dedikodu yaptıkları aşikardır.
bazen bu öle bir hale gelirki en yakın arkadaşının sırrını bile dedikodu olarak yayabilirler.tabi bunu isteyerek yapmıyorlarmış bunu öğrendim :)
nerden vardın bu sonuca dediğinizi duyar gibiyim.okuduğum yazının doğruluğunu araştırırken karşılaştığım sonuçlara göre bir varyayımda bulundum.yazıda bir kadının kendine verilen bir sırrı 47 saat 15 dakikadan fazla tutamadığı bilimsel olarak tespit edildiği yazıyordu.ayrıca sırrı belirli bir zaman sonra unuttuklarıda ortaya çıkmış yapılan araştırmalarda.şimdi şunu diyebilirsiniz ben böyle değilim bir sır verilirse sonuna kadar saklarım belki istisnasınız yada sırrı dolaylı olarakta olsa anlamadan ifşa edebilirsiniz.bu kadinların yaradılışından gelen paylaşımcılık ve bazı feminem duygularından kaynaklanıyormuş.
bende uzun zamandır neden bu kadınlar bu kadar çok dedikodu yapmayı seviyor neden sır tutamıyorlar diye düşünüyordum.ne işime yarayacaksa sırf merak heralde neyse makalenin orjinal metnini aşağıda ki linkten bulabilirsiniz.buradan yazan yere tıklamanız yeterli sayfa yeni pencerede açılacak.
sevgiler ve saygılar!
buradan

9 yorum:

  1. "bende uzun zamandır neden bu kadınlar bu kadar çok dedikodu yapmayı seviyor neden sır tutamıyorlar diye düşünüyordum" şimdiki erkekler kadınlara taş çıkarıyor bu konuda :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. erkekler değil kadınlar dedikodu yapıyorlar orjinal yazıyı okumadın heralde :)

      Sil
  2. gerçektende kadınlar sır tutamıyorlar :)

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. şimdiki erkekler kadınlara taş çıkarıyor demişsin ya ayrıca başlıkta da "ne" yerine "na" yazıyor haberin olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler uyarın için değiştirecem onu

      Sil
  5. eskiden sır tutabiliyordum aslında şimdi de tutabilirim ama neyin sır olduğunu hatırlayamıyorum...:)

    YanıtlaSil
  6. sır tutmak problem deeilde zaten iki şey arasında olan hiçbirşey sır deilmiş ALLAH herşeyi biliyor yani sır tutmak die bişey yoktur diyorum ben

    YanıtlaSil