katagori

07 Mart 2012

BU RESİMLERİ NASIL YAPMIŞLAR YA?İNANILMAZ!!!

Bu resimler gerçektende çok farklı bir tarzda yapılmış her resmi teker teker yorumlamak isterdim ama ne yapalım ki böyle bir kabiliyetim yok.şunuda belirtmek isterim ki bu resimleri başkalarının sitesinden arakladım arakladığım kişilerden biride benim blogumu takip edenlerden biri olan Minik Kitabevi blogunun yazarı olan doublemoon arkadaşım umarım kızmaz bu resimler yüzünden.ama ne yapayım güzel bişey gördümmü bende paylaşmak istiyorum.
bu resimlerin hangi sitille yapıldığını öğrenmek istiyorsanız biraz içinizde ki araştırma yönünüzü hareketlendirip merak dürtüsüyle birleştirip aramaya başlayabilirsiniz.yada gördüklerinizden güzel bir analiz yapıp tahminde bulunabilirsiniz bu size kalmış.en aşağıda paylaşacağım resimler bir fotoğrafçının çalışmalarıdır ve onun tekniğini bulmaya çalışmayın :)umarım benim beğendiğim bu resimleri sizde beğenirsiniz belki arka plan olarak kullanırsınız bilgisayarlarınızda baktıkçada beni hatırlarsınız ve bloguma girersiniz daha ne diyeyim...aman sakın ha araya koyacağım reklamlarla resimleri karıştırmayın :)bu arada ilk altı resim farklı teknik daha sonraki yedi resim farklı tekniktir:)
bu arada Minik Kitabevi ni ziyaret etmeyi unutmayın!!!








Delikupon 336x280 Image Banner
















2 yorum:

  1. güzelmiş ancak bana sorarsan üstteki resimlere tersten bakmalıyız bir bardak su içine birkaç damla mürekkep damlatığında sende benzer bir etki yakalayabilirsin sanırım ve en alttaki maryln resimlerinin benzeri akbank reklamları vardı hatırlarsan. çok sinir bozucuyum dimi... ama kandimi böyle seviyorum...

    YanıtlaSil
  2. nasıl resim la bunlar pes harika valla

    YanıtlaSil