katagori

25 Mart 2012

BENDEN PRENSESE BİR HEDİYE...

Ben küçüktüm hatta küçücüktüm yani çok eskiden :) düzcenin kaynaşlı ilçesinde oturuyordum o zamanlar...bu yazım taaa o zamanlardan tanıdığım güzel bir hanfendiye ithafen bir hediye niteliği taşımaktadır...onun için benim blog yazarlık hayatımda bir ilk ve çok önemli bir yer edinmektedir...ben ona prenses diyorum neden derseniz sizde birazdan resimleriyle karşılaştığınızda neden dediğimi anlayacaksınız:)ilk okulu beraber okuduk ve bir ortak noktamız vardı onun annesiyle benim annem arkadaş ve ikiside öğretmendi...o zamanlar tek kanallı dönemlerden bahsediyorum rahmetli barış mançonun sunduğu bir yarışma programı vardı adam olacak çocuk diye tam da bu tarife uyan ama aynı zamandada bayan olan :) prenses o zamanlarda sınıfta sıranın üstüne çıkar topuklarını kafasına deydirirdi ve biz hayretle izlerdik ...o zaman jimnastikçi olacağını düşünürdüm ama o kendine karatede bir kariyer yapmayı seçti...aynı zamanda da beden eğitimi bölümünü bitirdi ve öğretmen oldu...sayısız başarılara imza attığı spor hayatına hala daha devam ediyor ve kendi gibi başarılı olacak öğrencileri yetiştiriyor...peki ya o kim?
dedim ya o prenses diye hala bu soruyu neden soruyorsunuz acaba :)
kendisi ben bu yazıyı yazarken istanbulda zafer sarhoşlıuğuyla tebrikleri kabul ediyor çünkü bir çok sporcu arasından müsabakalarda başarılı olarak madalya aldı. sevinmek ve övünmek senin hakkın prenses :) peki şimdi gelelim süpriz kısmımıza ama daha önce o da öğretmen olduğu için 24 kasım öğretmenler güzüne özel bir resmini koymak istiyorum buraya...

eh ben fuzuli yere prenses dememişim değilmi?kuaförde çektirmiş ama idare edin 24 kasım öğretmenler gününde her zamankinden güzel olmak hakları değilmi öğretmenlerimizin...o da bir prenses edasında poz vermiş çok mu?
aslında yanındakilere birer tekme atıp birincilik kürsüsünün tek hakimi olabilirdi ama sporun ve sporcunun en güzel olgularından bir fair play hem bir prensese de yakışmazdı hani :)
burda mikrofon tutsalar heralde önemli olan buraya katılmaktı önümüzdeki yarışmalara daha dikkatli hazırlanacağım ve rakiplerimi birer birer dize getireceğim diyebilirdi :)

işte şimdi sıkı durun asıl süprizler şimdi geliyor :)
şimdi sıra ilk okul sıralarında ve bütün sınıf orada tabiki prensesde orada peki ya tam olarak nerde derseniz bir çiçek edasında duran masum bir yüzü arayacaksınız çok zor değil :)
resim 91-92 sezonundan kalmadır onun için biraz soluk olabilir kusura bakmayın :)bu arada beni aramayın bulamazsınız :)


bu fotoğrafta 23 nisan 1990 yılına ait ve prensesin yanında ki kişi benim :)prenses nerde söylememe gerek yok heralde :)
bu yazı benden prensese bir hediyedir ve ömür boyu saklayacağım bir anı olarak kalacak hafızamda zaman çok çabuk geçiyor her şey değişiyor insanlarda ama baki kalan dostluklar ve arkadaşlıklar...


10 yorum:

  1. Elinize sağlık yazı 10 numara olmuş son cümlede çok güzel :)

    YanıtlaSil
  2. Aynen bende çok beğendim.Admin emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. bayıldım... çok romantik yaaaa... prenses bu yazıyı gördü mü? görse sana asla hayır diyemezdi... tabi daha önce kalbini kırmadıysan... ve böyle resimler saklamanız çok hoş yaaa...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok valla kendisi görmedi heralde görseydi bişeyler yazardı diye düşünüyorum :)

      Sil
    2. wawwww dedilerdi de inanmadıydım sen ne kadan romantikmişsin yaw! bak ne dicem; ona söylemelisin bu yazıdan haberdar olmalı... senn için değil, onun için diyorum çok özel bişey olmuş ve bence çokta güzel... hem söyle ki sadece sana hatıra olmasın o da nasiplensin... bu arada sakın o da sana prens"im" diyor olmasın:)

      Sil
    3. pişttttttttttttt sakinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

      Sil
    4. arkada 3 kişi ortadaki mavi önlüklü sen olabilir misin aceba.... hıııım.... beyaz atlı prens:)

      Sil
  4. resimler çok güzel ya önlüklerin bi kısmı siyah kimisi mavi of....nostalji... 23 nisan resmi de çok hoş siz tam bir beyefendi o da tam bir hanımefendi... çocukluk aşkınız mı yoksa? o günleri yaşamak ve şimdi anmak çooook güzeldir eminim... aşkınıza kavuşmanız dileğiyle....

    YanıtlaSil
  5. :D çok güzel içten bir yazı.. prensese spor hayatında başarılar..

    YanıtlaSil